Ще ходя да я регистрирам в КАТ,а немога да намеря номера /бихте ли ме насочили/ алфа 156 1.8 98
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете да открия номера на двигателя
Collapse
X
-
Точно в дясно на изпускателните колектори има една плочка. Търкай там и ще видиш номера.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Помогнете да открия номера на двигателя
Ако е ръждясало и не се чете номера те съветвам да не търкаш нищо.Отиваш направо в КАТ и ако те не го разчетат ще пишат в талона 'без номер'.При мен случая е същият.След това го позачистих единствено за да съм сигурен че съм със този двигател за който съм платил.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
-
виж я по ВИН с какъв номер е излязла от завода и го дай него...писна ми от тъпите фуражки...не стига, че навсякъде по света тва чудо не присъства в талона, ами не могат и да го намерят
С Ланчата са ме разигравали като маймуна що нямала номер на двигателя в стария талон...искаха да я конфискуват....майка им....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Благодаря за заинтересувановаста,по проблема на всички,,доколкото разбирам трябва да го търся в дясно от колекторите което означава някъде на блока,ако не греша!Между другото на старият и талон си има номер на двигателя,но господата с униформи държат изключително за това!!!!!!!!!Аутодатата не покзваше ли къде са номерата на 33 съм виждал номера там!
Открих го,признателен съм Ви.Мързелът, е интерсено нещо,неможеш да спреш да си починеш!
Comment
-
Първоначално публикувано от bluesoleiОткрих го,признателен съм Ви.
По важното е че си свършил работа.Искам само да поясня че и в България вече двигателя е консуматив.А специално на нашите мотори номерата на двигателите са набити много плитко и като корозира почти не се чете нищо и това нещо се отчита в КАТ.Т.е. в КАТ го приемат като нещо нормално и няма проблем.Важно е как се чете номера на рамата защото и той е точкуван.В моя талон е писан без номер двигателя защото не се четеше.След една седмица позачистих и прочетох само AR32301 което за мен беше достатъчно.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Niki_vd Покажи съобщениеЕй,стига с тия коментари за тъпите ченгета бе,все пак и между нас има полицай. Е аз като съм кука даи да нехаресвам Алфа)
Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
Comment